Shadow

Gietvloer Zwolle

Interesse in een gietvloer in Zwolle? Wij zijn u er graag mee van dienst, we gelden als de specialist in de wijde omgeving. U bent bij ons op kantoor van harte welkom om onze strakke gietvloeren te bekijken, we hebben in de entree een mooie blauwe kleur gekozen en laten u op kantoor graag een zwarte kleur met grijze flakes zien. Zoekt u zelf naar een betonkleur gietvloer in Zwolle of bent u juist op zoek naar totaal wat anders? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat de gietvloer er volledig naar uw wens uit komt te zien.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Betonkleur gietvloer

De betonkleur gietvloer in Zwolle vormt een populaire keuze. De combinatie van kleuren staat ook wel bekend als woonbeton. Wat u wellicht nog niet wist is dat we voor een betonkleur gietvloer in Zwolle gebruik maken van twee verschillende kleuren die we mengen. Op die manier ontstaat er een mooie betonlook, als tegenhanger van de volledig egale kleur die u op de grond aan kunt laten brengen. We kunnen u voorbeelden van de verschillende soorten gietvloeren en afwerkingen laten zien, aan de hand waarvan u voor uzelf na kunt gaan wat u het mooist vindt.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

2 – 4mm gietvloer in Zwolle

Het is met betrekking tot de gietvloer in Zwolle onder andere van belang om de juiste dikte aan te houden. Wij werken met gietvloeren van 2 – 4mm dik. Op die manier zorgen we ervoor dat u een slijtvaste vloer neer kunt laten leggen, die op een duurzame wijze in elkaar zit. Wilt u voorkomen dat er al snel lelijke krassen ontstaan of heeft u andere wensen met betrekking tot de gietvloer in Zwolle? Wij kunnen u uitstekend vertellen wat er mogelijk is en u de prijs schetsen op basis van uw specifieke wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.