Shadow

Gietvloer Zutphen

Interesse in een gietvloer in Zutphen en op zoek naar een specialist die u daar goed bij kan helpen? U bent bij Heso aan het juiste adres. We kunnen u uitstekend meer vertellen over de duurzaamheid van een gietvloer, net als over de kleuren die er mogelijk zijn of de absorptie van de verschillende materialen. Een gietvloer is maatwerk, we zijn u graag op basis van uw specifieke wensen van dienst. Weet u al goed hoe de gietvloer in Zutphen eruit dient te komen te zien of wilt u juist inspiratie opdoen? Wij kunnen u daar uitstekend bij helpen.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Krasvaste en slijtvaste gietvloer

Vindt u het vooral van belang dat de gietvloer in Zutphen zowel krasvast als slijtvast is? Wij zorgen voor een duurzame vloer, waar u jarenlang plezier van zal hebben. We werken standaard met een dikte van 2 – 4mm voor de gietvloer. Dat betekent dat u niet snel last krijgt van krassen of andere vormen van slijtage. In plaats daarvan zit de gietvloer in Zutphen op een duurzame wijze in elkaar. U heeft optimaal plezier van de vloer, waardoor we uiteraard een scherpe offerte kunnen opstellen.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Absorptie door de gietvloer in Zutphen

We adviseren u niet alleen met betrekking tot de dikte van de gietvloer in Zutphen, het is daarnaast namelijk van belang om het onderscheid te maken tussen epoxy gietvloeren en polyurethaan gietvloeren. Polyurethaan vormt thuis een goede keuze, epoxy is beter geschikt binnen industriële toepassingen. Het polyurethaan is wat zachter dan epoxy, dit betekent dat er sprake is van meer absorptie en demping. Kinderen vallen er minder hard op en de buren hebben er minder last van wanneer er iemand met hakken overheen loopt. We vertellen u graag meer over de ideale gietvloer in Zutphen in uw situatie, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.