Shadow

Gietvloer Lochem

Gietvloer in Lochem laten aanbrengen? Heso is de specialist in vloerbewerkingen. We vertellen u graag meer over de gietvloeren die er beschikbaar zijn en de mogelijkheden die u heeft. Wenst u bepaalde kleuren in de gietvloer of bent u benieuwd of er meer mogelijk is dan de bekende betonlook? We leggen het u als specialist in gietvloeren in Lochem en omstreken graag uit.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer in Lochem kan een goede keuze vormen, al bent u daar zeker niet tot beperkt. Wist u bijvoorbeeld dat er verschillende kleuren mogelijk zijn en dat we 2 kleuren kunnen mengen? Het mengen van de verschillende kleuren zorgt voor een betonlook gietvloer, waarbij de vloer er min of meer uit komt te zien zoals beton dat doet. Het kan vanuit de gietvloer in Lochem zorgen voor een mooie rauwe of industriële look, waarop u bijvoorbeeld een aantal grove meubelen kwijt kunt.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Gietvloer in Lochem laten aanbrengen

We kunnen de gietvloer in Lochem voor u aanbrengen, waarbij we uiteraard gebruik maken van de best mogelijke materialen. We zorgen voor een hoogwaardige gietvloer in Lochem, waarbij u bijvoorbeeld kunt rekenen op voldoende dikte van de vloer. We werken standaard met 2 – 4mm, waarmee we ervoor zorgen dat de gietvloer in Lochem een lange tijd mee gaat. Wenst u meer informatie te ontvangen over een epoxy of een polyurethaan gietvloer of bent u benieuwd naar de verschillen? Als specialist in gietvloeren vertellen we u daar graag meer over, neem contact op voor meer informatie.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.