Shadow

Gietvloer Hilversum

Een gietvloer in Hilversum laten aanbrengen door de specialist? U bent bij Heso aan het juiste adres. We kunnen u meer vertellen over onze speciale gietvloeren met anti-slip, net als over de reguliere coatings die we voor u kunnen aanbrengen. Wilt u thuis gebruik maken van een gietvloer in Hilversum of die in een zakelijke of industriële omgeving laten leggen? Aan de hand van die keuze kunnen we u meer vertellen over de epoxy en polyurethaan vloeren, de verschillende materialen hebben zo hun eigen eigenschappen en daarmee hun voor- en nadelen.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Gietvloeren met anti-slip

Wilt u de gietvloer in Hilversum gebruiken in een parkeergarage of in een manege? Het is dan vooral van belang dat er voldoende grip bestaat. We kunnen de vloer afwerken met een slurry of een anti-slip coating, waarmee we ervoor zorgen dat u daar goed gebruik van kunt maken. In een manege is het bovendien van belang dat de vloer voldoende dempend vermogen heeft en dat u die zonder problemen goed schoon kunt houden. Een gietvloer in Hilversum vormt dan een goede keuze, wij kunnen u adviseren over de beste materialen en de wijze waarop we de vloer voor u kunnen aanbrengen.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Duurzame gietvloer in Hilversum

U kunt in alle gevallen rekenen op een duurzame gietvloer in Hilversum, we zorgen er daarmee voor dat de vloer zowel slijt- als krasvast is. U zit er niet op te wachten de vloer na 5 jaar te vervangen, vandaar dat we standaard werken met een dikte van 2 – 4mm. Dit zorgt ervoor dat u de gietvloer in Hilversum op een duurzame wijze kunt laten aanbrengen. Benieuwd naar hoe we dit doen en welke materialen we gebruiken? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we vertellen u er graag meer over.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.