Shadow

Gietvloer Hengelo

Een gietvloer in Hengelo laten aanbrengen en benieuwd naar wat daarbij komt kijken? Een gietvloer zorgt voor een prachtig strak resultaat, waar u zowel thuis als zakelijk gebruik van kunt maken. Uiteraard zorgen we voor een gietvloer van hoge kwaliteit en zijn we u graag op basis van uw specifieke wensen van dienst. Zoekt u bijvoorbeeld naar een dunne gietvloer in Hengelo die nauwelijks tot extra hoogte zal leiden of wilt u er juiste voor zorgen dat er een duurzaam geheel ontstaat dat een leven lang meegaat? Wij kunnen u er uitstekend over adviseren.

Gietvloer in betonlook

We kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn met een mooie betonlook gietvloer in Hengelo. Uiteraard zijn er 50 verschillende tinten grijs beschikbaar, net als een aantal andere kleuren. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor Heso blauw, net als voor zwart met grijze flakes. Heeft u al een goed beeld van hoe de gietvloer in Hengelo eruit dient te komen te zien of bent u aan de andere kant juist op zoek naar inspiratie? We kunnen de gietvloer voor u impregneren of er aan de andere kant op een voordelige manier voor zorgen dat u een betonlook kunt creëren.

Gietvloer in Hengelo met verschillende laagdiktes

We kunnen de gietvloer in Hengelo uitvoeren met verschillende laagdiktes, altijd op basis van de bekende hoge kwaliteit. Een Heso Gietvloer staat voor hoge kwaliteit, we werken met een laagdikte van 2 – 4mm. Wilt u zorgen voor een duurzame vloer met een goede krasbestendigheid of vindt u het van belang dat de vloer een leven lang mee zal gaan? We horen graag over uw wensen en kunnen u op basis daarvan van dienst zijn met een strakke gietvloer in Hengelo. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij horen graag van u.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.