Shadow

Gietvloer Haaksbergen

Een gietvloer in Haaksbergen laten leggen? Het is een reflex om direct naar de prijs te kijken, we maken u er als specialist graag van bewust dat het verstandiger is om bijvoorbeeld over de coating te oordelen. Het type afwerking van de gietvloer in Haaksbergen bepaalt bijvoorbeeld de mate van elasticiteit en duurzaamheid. Wilt u over 10 jaar nog steeds van de vloer kunnen genieten of vindt u het van belang dat de gietvloer in Haaksbergen z’n neutrale kleur netjes zal behouden? Het zijn elementen waar we u goed over kunnen adviseren, zodat u daarna de mogelijkheid heeft om binnen uw budget een keuze te maken.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Twee kleuren gietvloer

We kunnen de gietvloer in Haaksbergen bijvoorbeeld uitstekend in twee verschillende kleuren voor u aanbrengen. Het gaat veelal om twee soorten grijs, waarmee we voor een mooie betonlook kunnen zorgen. Uiteraard zijn er ook buiten het grijs kleuren beschikbaar, we maken zelf bijvoorbeeld gebruik van blauw voor de entree en zwart met grijze flakes in de rest van het kantoor. Benieuwd naar de uitstraling van woonbeton of de gietvloer in Haaksbergen juist aan de hand van andere kleuren samenstellen? Geen probleem, we gaan er graag mee aan de slag en kunnen de vloer bovendien direct impregneren.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Afwerking van de gietvloer

We kunnen de gietvloer in Haaksbergen impregneren met een coating en er daarmee voor zorgen dat de duurzaamheid sterk verbetert. Wenst u ervoor te zorgen dat de vloer een mooie industriële uitstraling heeft, terwijl de kinderen er toch relatief zacht op kunnen vallen? Geen probleem, we kunnen u adviseren over de polyurethaan gietvloeren die er beschikbaar zijn. Op die manier helpen we u de gietvloer in Haaksbergen graag af te stemmen op de wijze waarop u er gebruik van zal maken. Neem contact op voor meer informatie over gietvloeren, we horen graag van u.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.