Shadow

Gietvloer Enschede

De gietvloer in Enschede wint de laatste jaren sterk aan populariteit. Dat lijkt onder andere te maken te hebben met het feit dat u een mooi strakke vloer kunt laten aanleggen, die bovendien deels schokken kan absorberen. Dat betekent dat een gietvloer in Enschede bijvoorbeeld goed geschikt is voor ruimten waarin mensen sporten. De blijvende elasticiteit van de vloeren zorgt er daarnaast voor dat mensen met gewrichtsklachten hier over het algemeen op een heel prettige manier gebruik van kunnen maken. Wat dat betreft vormt de gietvloer in Enschede in veel gevallen een goede keuze.

Epoxy gietvloer in Enschede

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een epoxy gietvloer in Enschede, net als een gietvloer van polyurethaan. Het zijn twee varianten met verschillende eigenschappen, waardoor het verstandig is om u hier goed over te laten adviseren. Weet u al goed wat u nodig heeft of zoekt u juist naar advies op dit gebied? We vertellen u er graag meer over, de epoxy gietvloer in Enschede is bijvoorbeeld wat harder en meer star. De polyurethaan gietvloer is meer flexibel en dempen. Het verschil kunt u in principe niet zien, maar voelen zal u het wel. Met name senioren en kinderen hebben veelal een voorkeur voor een gietvloer van polyurethaan.

Gietvloer in diverse vertrekken

U kunt de gietvloer in Enschede in verschillende vertrekken gebruiken, er zijn diverse toepassingen denkbaar. Wilt u er bijvoorbeeld in uw bedrijf voor zorgen dat u een mooie strakke vloer aan kunt laten leggen of zoekt u naar een nieuwe vloer voor de woonkamer? Zowel ziekenhuizen, bejaardencentra als horeca maken hier gebruik van. Wilt u een anti-slip afwerking in de bakkerij of het zwembad? We zorgen er met de gietvloer in Enschede voor dat we u volledig naar wens van dienst kunnen zijn. Meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.