Shadow

Gietvloer Doetinchem

Interesse in een gietvloer in Doetinchem en benieuwd naar de mogelijkheden? U heeft de keuze uit twee verschillende materialen, wat onder andere een grote invloed heeft op de elasticiteit van de vloer. Onafhankelijk van het materiaal dat u kiest kunt u in ieder geval rekenen op een vloeistofdichte gietvloer in Doetinchem, die bovendien een HACCP-keuring heeft. Wilt u thuis of in een zakelijke omgeving gebruik maken van een gietvloer? Ook in een industriële omgeving vormt dit een uitstekende keuze, wij kunnen u goed adviseren over de voordelen van een dergelijke vloer en waar deze aan dient te voldoen.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Elasticiteit van de gietvloer

De elasticiteit van een gietvloer in Doetinchem hangt sterk af van het materiaal dat u gebruikt. De epoxy gietvloer is bijvoorbeeld gemaakt van een zeer hard materiaal, dat ervoor zorgt dat u er met zware machines overheen kunt rijden en u er zware spullen op kunt zetten. Kiest u echter voor een polyurethaan gietvloer in Doetinchem? Dan kunt u rekenen op een hogere mate van elasticiteit. Dat betekent dat kinderen er minder hard op vallen en de buren minder last hebben van iemand die op hakken loopt. Aan de hand van onder andere de elasticiteit kunt u het ideale materiaal voor de gietvloer bepalen.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Vloeistofdichte gietvloer in Doetinchem

De gietvloer in Doetinchem is in ieder geval vloeistofdicht, deze heeft een HACCP-keuring. Dat betekent dat u er bijvoorbeeld binnen een industriële omgeving uitstekend gebruik van kunt maken. De vloer is bovendien uitzonderlijk hygiënisch, omdat u een gietvloer gemakkelijk schoon kunt maken. Verder kunnen we de vloer naadloos voor u aanbrengen en er daarmee voor zorgen dat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Wilt u meer weten over de kwaliteit van een gietvloer in Doetinchem of de mogelijkheden met betrekking tot de kleuren? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in oktober!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.