Shadow

Gietvloer Deventer

Een gietvloer in Deventer iets voor u? Heso is uw ervaren specialist, we kunnen u meer vertellen over de materialen en mogelijkheden. Benieuwd naar het absorberend vermogen van een gietvloer of welke kleuren er mogelijk zijn? Wilt u meer weten over de dikte van de gietvloer in Deventer waar we standaard mee werken? Aan de hand van die elementen vertellen we u graag meer over het materiaal en de voordelen daarvan. U kunt een gietvloer in een enkele egale kleur laten aanleggen, daarnaast kunnen we twee kleuren voor u mengen en zorgen voor de bekende betonlook die we ook wel kennen als woonbeton.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Dikte van de gietvloer

Het is onafhankelijk van de kleur waar uw voorkeur naar uitgaat van belang om de gietvloer in Deventer in de juiste dikte aan te brengen. Wij zorgen standaard voor 2 – 4mm gietvloeren. De dikte is dan voldoende om een duurzaam geheel voor u neer te leggen. U kunt rekenen op een gietvloer in Deventer die goed bestand is tegen krassen en andere beschadigingen. Op die manier ontstaat er een slijtvaste vloer met een lange levensduur. De gietvloer blijft goed van kwaliteit, zodat u daar ook over een aantal jaar nog veel plezier van heeft.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Absorptie door de gietvloer in Deventer

Wist u dat er belangrijke verschillen bestaan tussen een epoxy en een polyurethaan gietvloer in Deventer? De epoxy gietvloer is een stuk harder en daarmee geschikt voor industriële toepassingen, de polyurethaan gietvloer zorgt er aan de andere kant juist voor dat er meer demping en absorptie plaats kan vinden. Dit betekent dat kinderen minder hard vallen en dat de buren minder last hebben van een mooi paar hakken tijdens een verjaardag. Meer weten over het ideale materiaal voor uw gietvloer in Deventer en de mogelijkheden op dit gebied? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.