Shadow

Gietvloer Arnhem

Een gietvloer in Arnhem laten leggen en daarvoor het liefst contact met de specialist? Wilt u er thuis, in een zakelijke of zelfs industriële omgeving gebruik van maken? We kunnen de gietvloeren volledig naar wens aanbrengen, in één of meerdere kleuren en op basis van een enkel vlak of meerdere separate vlakken. Een gietvloer in Arnhem is maatwerk, waarbij we graag uitgaan van de wijze waarop u er gebruik van wilt maken. Aan de hand daarvan kunnen we u adviseren over het ideale materiaal en bijvoorbeeld de dikte van de gietvloer, zodat u daar jarenlang plezier van zal hebben.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Polyurethaan of epoxy gietvloer

Een gietvloer in Arnhem kan in principe uit twee verschillende materialen bestaan, het gaat om epoxy en polyurethaan. De polyurethaan gietvloer in Arnhem is vooral geschikt voor thuis, in een zakelijke of industriële omgeving biedt de epoxy gietvloer een aantal voordelen. Het is een zeer harde vloer, wat betekent dat u er zonder problemen met zware machine overheen kunt. Wilt u zware materialen opslaan of zoekt u naar een zeer slijtvaste vloer? Ook in die gevallen is de epoxy gietvloer goed geschikt, uiteraard kunnen we u adviseren over de mogelijkheden van de beide materialen.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Gietvloeren overal in Arnhem

Een gietvloer in Arnhem vormt in diverse situaties een goede keuze. U kunt er bijvoorbeeld thuis in de woonkamer gebruik van maken, net als in een schoonheidssalon of kapsalon (aan huis). De vloer laat zich gemakkelijk schoonmaken en zorgt voor een mooie strakke uitstraling. Daarnaast liggen er gietvloeren in Arnhem in bijvoorbeeld bakkerijen, ziekenhuizen, bejaardencentra en in horecakeukens. We kunnen u er zowel in de bakkerij, de slagerij of het zwembad en zelfs buiten goed mee van dienst zijn. Meer informatie ontvangen over een gietvloer in Arnhem? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de optimale kwaliteit van de materialen die we toepassen.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.