Shadow

Gietvloer Apeldoorn

Een gietvloer in Apeldoorn laten leggen? We vertellen u als specialist graag meer over de mogelijkheden. Kent u bijvoorbeeld de ideale dikte van een gietvloer en wist u dat er meer kleuren mogelijk zijn dan alleen het bekende grijs? We maken zelf in de entree gebruik van helder blauw, een kleur die zorgt voor een betrouwbare ontvangst door een ervaren specialist. Uw gietvloer in Apeldoorn hoeft wat dat betreft niet de bekende betonlook te krijgen. Juist wel geïnteresseerd in woonbeton, dat u toch voldoende elastisch wilt houden voor wanneer de kinderen er op vallen? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag of kunnen u er meer over vertellen.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Diverse kleuren mogelijk

Er zijn verschillende kleuren mogelijk voor een gietvloer in Apeldoorn, we helpen u graag inspiratie op te doen. We maken op kantoor zelf gebruik van een zwarte gietvloer met grijze flakes, er zijn tal van andere kleurstellingen mogelijk. Wilt u zorgt voor een gietvloer in Apeldoorn in een meer lichte kleur of bent u benieuwd wat de donkere kleuren doen met de uitstraling? We kunnen u voorbeelden van gietvloeren laten zien en u qua kleuren en materialen precies aangeven wat er mogelijk is.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Polyurethaan of epoxy gietvloer in Apeldoorn

Benieuwd welk materiaal het best geschikt is voor de gietvloer in Apeldoorn die u wilt laten aanbrengen? Dit hangt voor een groot deel af van de manier waarop u daar graag gebruik van wilt gaan maken. Gaat het u om een gietvloer waar de kinderen op zullen spelen en waarmee u de overlast voor de buren wilt voorkomen? Wilt u de gietvloer in Apeldoorn in een parkeergarage aanbrengen of er binnen een fabriekshal voor zorgen dat u er met zware machines overheen kunt rijden? We kunnen u aan de hand van de toepassing die u voor ogen heeft uitstekend adviseren.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.