Shadow

Gietvloer Amersfoort

Interesse in een gietvloer in Amersfoort? We kunnen u daar als specialist in epoxy gietvloeren en polyurethaan gietvloeren uitstekend mee van dienst zijn. Benieuwd naar de verschillen tussen de beide materialen? Een gietvloer met een wat hogere elasticiteit is vooral thuis prettig, bijvoorbeeld wanneer de kinderen vallen of op het moment dat iemand er met hoge hakken overheen loopt. Een meer harde gietvloer in Amersfoort verdient aan de andere kant juist de voorkeur wanneer u daar in een zakelijke of industriële omgeving gebruik van wenst te maken. We kunnen u daar goed over adviseren, zodat u optimaal gebruik kunt maken van een hygiënische en naadloze gietvloer.

 

neem contact op voor meer informatie

 

Vloeistofdichte gietvloer

Zoekt u specifiek naar een vloeistofdichte gietvloer in Amersfoort? Onafhankelijk van het materiaal gaat het altijd om een vloeistofdichte vloer met een HACCP-keuring. Dat betekent dat u netjes aan de regelgeving voldoet. Bovendien is de gietvloer gemakkelijk schoon te houden, u kiest voor een hygiënische vloer die we naadloos voor u kunnen leggen. Wenst u een enkele kleur of zoekt u juist naar de betonlook op basis van twee kleuren die we kunnen mengen? Er zijn verschillende uitstralingen mogelijk voor de vloeistofdichte vloer, we zorgen er daarmee graag voor dat de gietvloer in Amersfoort optimaal aansluit bij uw wensen.

Heso Gietvloer betonlook blauw zwart grijs

Duurzame gietvloer in Amersfoort

De gietvloer in Amersfoort is uiterst duurzaam, omdat we standaard gebruik maken van 2 – 4mm dikte. Dit betekent dat u kunt rekenen op een slijtvaste en krasvaste vloer, waar u ook na een aantal jaren nog met veel plezier gebruik van kunt maken. Benieuwd naar de kosten van een dergelijke duurzame vloer of de mogelijkheden met betrekking tot de uitstraling? Neem contact met ons op voor meer informatie. We gelden als de specialist in gietvloeren in Amersfoort en omgeving, we vertellen u graag meer over zowel de materialen, de kleuren als de voordelen van dit type vloer.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.