Shadow

Gietvloer Almelo

Een gietvloer in Almelo biedt uitkomst in diverse vertrekken, u kunt rekenen op een aantal verschillende toepassingen. Het is verstandig om bovendien niet meteen te kijken naar de prijs van een gietvloer, maar vooral uit te gaan van de mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Onze technische afdeling kan u daar goed over adviseren. Zoekt u naar een gietvloer in Almelo of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of in het bedrijf? We vertellen u er graag meer over, zodat u een goed beeld krijgt van de epoxy en polyurethaan gietvloeren en hun unieke eigenschappen.

Gietvloer in parkeergarages en maneges

Een gietvloer in Almelo vormt bijvoorbeeld een goede keuze in een parkeergarage. We kunnen daarbij een slurry of anti=slip coating aanbrengen, zodat de vloer optimaal bijdraagt aan de wijze waarop u of anderen er gebruik van zullen maken. Wilt u de gietvloer in de manege aan laten brengen? U zorgt daarmee voor grip, hygiëne en een belangrijke mate van dempend vermogen. Wat dat betreft kunt u verschillende kanten op met de gietvloer in Almelo, wij zorgen ervoor dat de vloer de eigenschappen bezit die aansluiten bij het gebruik daarvan.

Hygiënische gietvloer in Almelo

Gaat het u vooral om een hygiënische gietvloer in Almelo, waarmee u er bijvoorbeeld voor kunt zorgen dat u deze goed schoon kunt houden en de vloer kindvriendelijk is? Een gietvloer is onderhoudsarm. Desgewenst kunnen we de vloer vloeistofdicht voor u aanbrengen en zorgen we voor een HACCP keuring. Verder kunt u rekenen op naadloze vloeren, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft en de manier waarop u er gebruik van wilt maken. Een gietvloer in Almelo vormt in veel verschillende gevallen een goede keuze, wij zijn u er graag mee van dienst.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.