Shadow

Gebruik NOOIT een antikalkproduct op marmer!

De naam zegt het al: natuursteen is een natuurproduct.

De meeste natuursteen wat gelegd wordt in Europa bestaat veelal uit kalksteen, gebruik daarom NOOIT een antikalkproduct op marmer!

Wij zien vaak dat schoonmaakbedrijven in een paar jaar tijd een vloer volledig ruïneren door het gebruik van de verkeerde reinigingsmiddelen. Laat u voorlichten als u een natuurstenen vloer heeft!

Er zijn speciale middelen in de markt om uw natuursteen nog veel langer mooi te laten zijn. Na het aanpakken van uw vloer kan Heso u de juiste reinigingsmiddelen aanwijzen, die kunt u bij de vakhandel kopen. Maar laat een polijstpasta AUB over aan een expert, hetzelfde geldt voor impregneringsproducten.

Regelmatig worden wij gebeld door mensen die zelf aan de slag zijn gegaan met een middeltje van 10 euro maar daardoor voor 2000 euro schade hebben aangericht. Heso is bereid om gratis advies te geven, maar zorg ervoor dat u weet wat u doet voor u ergens aan begint. Wees zuinig op uw vloer en geef het de behandeling die het verdient!

 

Polijsten is door nieuwe technieken stukken goedkoper en levert al een prachtig resultaat op.

Bel 074-2421212 voor advies of voor een bezichtiging en u zult aangenaam verrast zijn door de mogelijkheden.

Heso Vloerenbedrijf is al 90 jaar specialist! Zie voor andere vloerbewerkingen filmpjes op onze website http://www.heso.nl

Reacties zijn gesloten.

Aangesloten bij:

Noa
Bedrijfschap afbouw

Heso B.V.

Het nieuwe adres van Heso: Zirkoonstraat 10-8 in Hengelo
Showroom is klaar in mei!
Tel. 0742421212
E-mail ons »
© 1999-2019 Heso B.V.